IMPORTANT!


NOU SISTEMA AUES

Certificat de delictes de naturalesa sexual en professors de formació vial (AM i A1) i secretàries

El passat 18 d'agost va entrar en vigor la Llei 26/2015, de modificació del sistema de protecció a la infància i l'adolescència, la qual va introduir un nou requisit per accedir a professions, activitats o oficis que impliquin contacte habitual amb menors.

Realitzada la consulta a Justícia, a propòsit dels professors que imparteixen classes dels permisos AM i A1, la resposta és clara: "Aquest requisit s'estableix per als que pretenen accedir a aquestes professions, i als que ja l'exerceixen".

La sol·licitud del Certificat de delictes de Naturalesa Sexual, és totalment gratuït i es pot realitzar de diverses formes:

  1. De forma immediata per internet, a través de la pàgina web del Ministeri de Justícia si es disposa d'un certificat digital o DNI. Ajuda i Nota informativa de com fer-ho [enllaç]
  2. De forma presencial, descarregant-se el model de sol·licitud [enllaç], preparada per l'advocat de la FAC/FAB, el Sr. Juanjo Codina.
    - Aquí adjuntem l'Autorització del treballador: [enllaç
  3. Per dubtes sobre presentació presencial: Atención al ciudadano: 902 007 214 - 91 837 22 95
Tota l'informació i tràmits: http://www.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Portal/es/ciudadanos/tramites-gestiones-personales/certificado-delitos

Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]