IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

REUNIÓ AMB LA CAP DE JPTT

En una reunió mantinguda avui dia 17 de març de 2015 amb la Cap provincial de la Prefectura de Tarragona ens entrega l'escrit adjunt a la part inferior o al següent enllaç: Carta JPTT.
En aquest escrit es comenta de forma breu sobre la falta d'intervenció per part del professor en situació de perill i que és obligatori que l'aspirant a la prova de conducció de motocicletes haurà d'anar proveït d'un intercomunicador eficaç, és a dir i tal com es va especificar a la reunió, que l'alumne ha de poder contactar amb l'examinador a través de botons, pulsacions o per veu, no s'acceptaràn moviments de cap ni de cap altre manera o podria anular-se l'examen.
Per últim s'ha sol·licitat per part d'aquesta Associació d'Autoescoles una reunió amb els examinadors per tal d'unificar criteris d'examen, la Cap provincial ha confirmat que es farà tan aviat com sigui possible.

ADJUNTEM l'oferta d'intercomunicadors que tenen a l'Editorial CNAE:
CNAE EDITORIAL kit intercomunicadors:
Solament per a associats que ho demanin a la nostra Associació: 149,00 € (IVA no inclós) sense l'obligació de la compra de manuals o equipament.

Enllaç: Oferta a CNAE Editorial

- A part recorden l'equip de protecció obligatori per a aspirants a permisos AM, A1 i A:
  1. Casc:
  2. Jet o Integral Homologat per a la prova de circulació. Es recomana el de tipus Integral, tant per seguretat com per qualitat auditiva del receptor de l'equip de ràdio.

  3. Jaqueta:
  4. Que garanteixi suficient protecció en cas de caiguda (abstenir-se roba xandall, acrílics i resta de materials que agreugin les conseqüències en cas de caiguda.)

  5. Guants:
  6. Que protegeixin completament els dits. (abstenir-se de l'ús dels guants per a ciclista.)

  7. Pantalons:
  8. llarg, que garanteixi protecció en cas de caiguda. (abstenir-se de “shorts”, pirates, banyador.)

  9. Sabates:
  10. Tancades. (abstenir-se sandàlies, xancletes, sabates obertes per darrere.)

Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]