IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

CNAE considera injustificable que prosiga la huelga de examinadores

Notícia: 20-oct-15 CNAE
La Confederació Nacional d'Autoescoles (CNAE) considera que s'han donat els suficients passos com perquè la vaga sigui desconvocada.

“Las diferencias subsistentes deberían ser limadas con calma por la Administración y los sindicatos, una vez restablecido plenamente el servicio. La sociedad y los centros de Formación Vial no pueden ser rehenes por más tiempo de un conflicto que ha entrado en su sexta semana y que ha dejado sin examinar hasta ahora a más de 60.000 aspirantes a conductores y ha hecho que se pierdan infinidad de horas de trabajo, entre traslados y aplazamientos”, va declarar ahir José Miguel Báez, president de CNAE.

CNAE estima que les discussions sobre si els examinadors han o no comentar in situ el resultat de la prova pràctica, però sense donar el resultat com a tal, són bizantines i convida a les parts a que actuïn de bona fe, a fi de facilitar el enteniment.

La Confederació creu que l'exigència del Comitè de Vaga que la directora general de Trànsit signi un manifest en suport de la gestió pública dels exàmens de conduir és demanar-li un gest inútil, ja que no està en mà de la DGT determinar l'índole privada o pública d'aquesta gestió.

En tot cas, CNAE recorda al Govern que la DGT està obligada a donar el servei i que té a la mà una ràpida solució a l'escassetat d'examinadors: centenars de professors de formació viària podrien reforçar la plantilla de funcionaris en el termini d'un mes . Estan molt ben preparats i coneixen a la perfecció l'operativa de les proves. Només cal voluntat política.

Nota Premsa: [enllaç]

Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]