IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

SCT - NOU DIRECTOR DEL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT


Dins dels acords presos ahir pel Govern de la Generalitat, si troben entre d'altres, el cessament com Director del Servei Català de Trànsit del Sr. Joan Aregio, qui passa a la direcció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i el nomenament en el seu lloc del Sr. Joan Josep Isern i Aranda.


El nou Director del Servei Català del Trànsit, es Nascut a Barcelona l’any 1957.
Arquitecte superior, llicenciat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Màster en Funció gerencial a les administracions públiques per ESADE i en Diagnosi, reparació d'edificis i manteniment d'edificis habitatge per la UPC. Ha participat en nombrosos cursos i congressos organitzats per la Diputació de Barcelona, la fundació CITEMA, el Patronat Català Pro Europa i l’Escola d'Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

Ha exercit com a subdirector general de Planificació i Infraestructures del Departament d'Interior entre 1995 i 2009 i entre 2011 i 2012.

Entre 2009 i 2011 ha estat també director general de Gestió d'Infraestructures del Departament de Justícia. Fins ara ha estat director del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya del Departament d'Empresa i Ocupació.
Font: http://www.fab.cat

Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]