IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

Llistats teòrics (Tarragona / Reus) INFORMACIÓ

_Actualització!_ En el cas de trobar-vos que presenteu la següent carpeta abans de saber els resultats, s'haurà de:
1. Presentar la carpeta al dia indicat incloent el llistat normal pel pròxim examen.
2. Un cop sapigueu els resultats s'haurà d'enviar el llistat només amb els repetidors PER EMAIL a conductores.jptt@dgt.es.

Degut a que hi han hagut malentesos sobre els horaris, recordem la forma correcta de mirar l'horari i tots els temes relacionats amb l'examen de teòrica:
GRUP 1 - TARRAGONAGRUP 3 - REUS:
  • TORNS DEL LLISTAT TEÒRIC: L'hora general de l'examen comú de l'alumne (i de tots els alumnes de cada pàgina) estan indicades a la part mitjana/inferior de cada pàgina (imatge d'exemple).
    IMPORTANT! Mirar totes les pàgines! no sempre van junts els alumnes d'una mateixa autoescola!
     Si l'alumne té comú i específic:  A part d'anar a l'hora general, també haurà d'anar a l'hora especificada al costat del nº d'autoescola (imatge d'exemple). Aquesta hora fa referència a l'horari per l'específic. A qui no li quedi clar, que ens truqui.
  • DOCUMENTACIÓ: Tingueu en compte que qualsevol documentació presentada erròniament no es podrà arreglar (documentació incompleta, DNI/Passaport/NIE caducats o no presentats, falta de solicitud, etc). Reviseu-ho bé abans de presentar la carpeta. 
  • També recordem que no deixen tenir diccionari durant l'examen.
  • JUSTIFICANTS DE TEÒRCIA: Es presentarà el justificant ORIGINAL dins la següent carpeta de teòrica (ni per email, ni portar-lo "suelto" a la JPTT). S'ha de tenir en compte que després de 5 dies naturals el sistema dóna la convocatòria per perduda. En cas de no portar a ningú de teòrica al següent examen, s'ha de portar igualment la carpeta amb el justificant dins.
  • RESULTATS TEÒRICS - ONLINE a la web: https://sedeapl.dgt.gob.es/notasexamen/
    (24h després de l'últim torn de l'examen aprox. - a partir de les 12:30h del dia següent)

    Quan no pugueu accedir als resultats: tingueu paciència i en cas de no poder obtenir el resultat a través de la pàgina web, truqueu al 060 o a la JPTT: 977 22 11 96 - 977 22 13 97 (extensió 20).
  • EXAMENS ADR: (Nota sobre presentació de carpetes i examens).
    L'horari el rebreu per correu electrònic des de la JPTT.
Si teniu cap dubte, truqueu a l'associació!
Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]