IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

Reunions sobre la problemàtica del sector



Reunions sobre la problemàtica del sector:

La Junta Directiva ha estat reunida a la seu del PSC a Tarragona amb el Sr. Joan Ruiz i Carbonell, diputat de PSC per Tarragona al Congrés dels Diputats per expossar-li la problemàtica del sector i que es veurà agreujada a partir dels pròxims mesos per la vaga convocada des d'ahir (blog asextra) per l'Asextra.

Se li ha sol·licitat que insti al govern central a crear més llocs de treballs al sector dels examinadors i que aquests puguin ser vinguts del sector privat, guàrdia civil o altres col·lectius i que no vinguin obligatòriament de l'àmbit de l'administració.


Els representants de CNAE es van reunir la setmana passada al Congrès dels Diputats a Madrid amb en Sr. Antoni Postius Terrado, diputat de PDeCAT per Lleida al Congrès dels Diputats a qui també se li va transmetre els mateixos punts.



La setmana que ve els representants de la Federació d'Autoescoles de Catalunya es reuniran amb en Sr. Jordi Jané i Guasch (PDeCAT) Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya a Barcelona per exposar la problemàtica que ens afecta.
Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]