IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

JPTT: Nota informativa Presentació Telemática JPTT 06/2020


Nota Informativa Presentación Telemática JPT Tarragona 06/2020:  
Desde la JPTT ens envien la següent nota informativa:


"En relación con la nota informativa del 22 de mayo de 2020 (Instrucción 2020/C-140), donde se establecían las pautas para la presentación telemática de documentación relativa a exámenes, y con el objetivo de ampliar y detallar la forma y nomenclatura de los distintos documentos a enviar a la JPTT, se les adjunta la siguiente nota informativa 06/2020 para su conocimiento y cumplimiento.

  •  NOU!  Nota informativa 06-2020: [enllaç]

A partir de esta comunicación queda sin efectos el Protocolo de relación con entidades colaboradoras JPTT para escuelas de conductores de fecha 02 de junio de 2020 que les fue notificado."



IMPORTANT - INCIDÈNCIES:
Aquests email aniràn ÚNICAMENTpresident@aaetgn.com
• S'han d'unificar, amb la mesura que sigui possible totes les incidències en un únic email, per exemple si teniu varis alumnes d'AUES amb incidències. 
• Els provisionals que tingueu pendents, feu un llistat amb totes les dades, per poder reclamar-los tots de cop. 
A l'escrit de l'email s'ha d'indicar quina incidència teniu ben resumida, hi ha de constar TOTES les dades del/dels alumne/es, DNI/s i Permís i anotar el nom de l'Autoescola i número d'Autoescola T-00XX.
A part, s'hi ha d'adjuntar SEMPRE l'expedient (només la primera fulla - Model 04 - on firma l'alumne i hi ha la taxa) i la pantalla d'error en format .PDF

Moltes gràcies

Email enviat per email a les autoescoles el dia 26-06-20.
Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]