IMPORTANT!


PROTOCOL TELEMÀTIC

SCT (Nova) Nota interpretativa del SCT sobre la Resolució SLT/133/2021

 ◾Nota informativa: FAC◾ 

"Benvolguts/des 

📝Nova Nota interpretativa del Servei Català del Trànsit sobre la Resolució SLT/133/2021, de 22 de gener

📎Us adjuntem [enllaç]

1️⃣Les activitats formatives realitzades a Catalunya relacionades amb les activitats empresarials i professionals del transport (CAP, formació inicial i contínua, competència professional, consellers de seguretat) es poden desenvolupar amb compliment estricte de les normes i protocols relatius a l’aforament, distància, ús de la mascareta i higiene i neteja de les instal·lacions, i amb accés als cursos de forma telemàtica quan aquesta sigui possible. 

2️⃣Els cursos per a conductors/ores que han perdut punts o que tenen una suspensió i/o pèrdua de vigència del permís de conduir per sancions administratives o sentència judicial es poden desenvolupar a Catalunya amb compliment estricte de les normes i protocols relatius a l’aforament, distància, ús de la mascareta i higiene i neteja de les instal·lacions. 

3️⃣Les activitats formatives pràctiques que desenvolupen les autoescoles han de complir de forma estricta les normes i protocols de prevenció de la COVID-19. Es considera justificat que es produeixi l’entrada i sortida de vehicles a comarques diferents de la comarca d’origen mentre es fa l’ensenyament pràctic de la conducció.

📜En l’article 15.4 de la resolució SLT/1/2021 de 4 de gener es demana en les formacions sempre que sigui possible reduir l’assistència presencial dels alumnes ( 👨‍🏫 classes teòriques autoescola ) 

📎Us adjuntem també enllaços pels certificats d’autoresponsabilitat actualitzats 

Poseu: ACTIVITAT DOCENT en TRANSIT


📲Per app [enllaç]

https://certificatdes.confinapp.cat/#/

📝en pdf  [enllaç]


SALUT(acions)"

Per a una correcta visualització et recomanem utilitzar: Mozilla Firefox o Google Chrome

[Protecció de Dades] [Política de Cookies]